2842024271 Πλατεία Ελευθερίας 39, Ierapetra Crete glass_box@yahoo.com
hero image

 

 

 

Glass Box
Κατάστημα οπτικών Αθανασάκης | Ιεράπετρα Κρήτης

 

Στο κατάστημά μας  Glass Box Αθανασάκης στην Ιεράπετρα Κρήτης θα βρείτε μεγάλη ποικιλία προϊόντων διαλεγμένα από τους καλύτερους κατασκευαστές με εγγύηση ποιότητας και πιστοποίηση γνησιότητας.

Διαθέτουμε γυαλιά κάθε τύπου για όλες τις ηλικίες και για όλα τα φύλλα σε διάφορα σχέδια, χρώματα ικανά να ικανοποιήσουν όλα τα γούστα και όλες τι απαιτήσεις των πελατών καθώς και διάφορα αξεσουάρ για να τα συνδυάσετε όπως κορδονάκια και αλυσίδες.

Με εμπειρία πάνω από 35 χρόνια είμαστε η καλύτερη επιλογή για την αγορά οπτικών ειδών και μπορούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει. 

 

 

 
 
 
     
 
ΓΥΑΛΙΑ ΗΛΙΟΥ
Με υλικά τελευταίας τεχνολογίας που τα καθιστούς εύκαμπτα και πανάλαφρα ενώ παρέχουν προστασία από τις ακτινοβολίες. Από κορυφαίες βιομηχανίες με άμεση αποκατάσταση για τυχών απώλειες και ανταλλακτικά 
 
     
     
 
ΣΚΕΛΕΤΟΥΣ ΟΡΑΣΕΩΣ
Για όλες τις ηλικίες από κορυφαίες Ιταλικές εταιρείες (Ferre, Versace, Exte, Artisti Italiani) αλλά και ελληνικά χειροποίητα (El Greco). Παιδικά γυαλιά οράσεως κατασκευασμένα από ανθεκτικά και αντιαλεργικά υλικά ειδικά για παιδιά από βρεφικές ηλικίες
 
     
 
     
 
ΦΑΚΟΥΣ ΕΠΑΦΗΣ
Από εγκεκριμένα ευρωπαϊκά εργοστάσια των Baush & Lomb και Cantor+Nissel. Απλοί στιγμιαίοι και έγχρωμοι για τέλεια οπτική οξύτητα, άνεση και ευκολία εφαρμογής με χαμηλό κόστος και εγγύηση άμεσης αντικατάστασης.
 
     
     
 
ΥΓΡΑ ΦΑΚΩΝ ΕΠΑΦΗΣ
Αξεσουάρ σκελετών ηλίου και οράσεως, όπως ξεχωριστές θήκες, κορδόνια και αλυσίδες γυαλιών για να αναβαθμίσουν το στυλ και τη χρήση τους.
 
     
     
 

ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΓΥΑΛΙΩΝ
Για βαθύ και αποτελεσματικό καθαρισμό για όλους τους τύπους φακών επαφής. Πλήρες διάλυμα φακών υαλουρονικού και υπεροξειδίου που συντηρεί, αφαιρεί τις πρωτείνες και λιπαίνει για τέλεια άνεση και εφαρμογή